Mariuca Nastasiu

Tipa cu Pantofii Galbeni

va multumesc…

Posted by on Nov 25, 2012

asa-mi place sa intalnesc oameni cunoscuti pe strada care sa-mi zica “salut” doar cu un zambet, sau dupa un schimb de vorbe sa-mi ureze “o zi frumoasa!”, incat am inceput sa nu mai iau in seama atitudinile celorlalti cunoscuti care isi intorc privirea in alta parte cand trecem unii pe langa altii, desi nu exista un motiv pentru care fac asta.

am invatat in timp sa apreciez toti oamenii din viata mea, pentru simplul fapt ca exista un motiv (cunoscut sau necunoscut inca) pentru care ei fac parte din viata mea. ok, poate nu sunt oameni cu care vorbesc “on a daily basis”, sau pe care ii vad foarte des, dar stiu sigur ca ei sunt acolo si le trimit intotdeauna gandurile bune, oricat de departe ar fi, pentru ca stiu ca si ei fac la fel. nu e nevoie de cuvinte mari si gesturi grandioase, pentru ca astea nu tin de urat cand ai o problema sau esti intr-un impas, sau atunci cand esti intr-un moment fericit al vietii tale si vrei sa impartasesti si celorlalti bucuria ta.

le spun tuturor cunoscutilor ca sunt speciali si nu o spun de dragul vorbelor, pentru ca nu sunt adepta dulcegariilor si a floricelelor declarate in gura mare. admir oamenii cu suflet frumos care nu judeca si nu arunca cuvinte aiurea, oameni care isi gasesc pasiunea si o dezvolta, oameni care stiu sa se bucure de tot ce le ofera viata si nu se plang de maruntisuri. incerc sa ma inconjor cu ganduri pozitive si cu persoane pozitive. desigur asta nu inseamna ca le port ranchiuna si ii indepartez cu forta pe ceilalti – am invatat sa ii accept si sa le zambesc oricum, pentru ca nu poti schimba oamenii doar dupa voia ta.

si acum continuarea titlului: …pentru ca existati si pentru ca sunteti oameni buni, calzi, unici, minunati!

4 Comments

  1. You are awesome girl ! :*

  2. si tu, si tu! :* multumesc!

  3. Foarte frumos paragraful asta: “admir oamenii cu suflet frumos care nu judeca si nu arunca cuvinte aiurea, oameni care isi gasesc pasiunea si o dezvolta, oameni care stiu sa se bucure de tot ce le ofera viata si nu se plang de maruntisuri. incerc sa ma inconjor cu ganduri pozitive si cu persoane pozitive. desigur asta nu inseamna ca le port ranchiuna si ii indepartez cu forta pe ceilalti – am invatat sa ii accept si sa le zambesc oricum, pentru ca nu poti schimba oamenii doar dupa voia ta.” Super! Bravo! :*

  4. multumesc mult, Rox! stii ca esti si tu unul dintre oamenii speciali din viata mea :)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!