Mariuca Nastasiu

tipa cu pantofii galbeni

there are signs everywhere!

Posted by on Dec 12, 2011

obisnuiesc sa ma uit la filme. cred ca pana acum am vazut aproape 1000…daca nu am depasit deja mia. unele imi plac, altele le gasesc dezgustatoare sau mi se par o pierdere de timp si de fonduri. dar imi amintesc replici din multe dintre ele. nu stiu cine a vazut “fools rush in” – are vreo 13 ani sau 14 ani de cand a aparut si a fost difuzat pe mai multe posturi TV. povestea e simpla: un el si o ea; aventura de o noapte; ea – insarcinata; el – indragostit; ea – vrea doar sa scape de gura familiei; el – nu voia dragoste, dar daca tot a gasit-o, incepe sa creada in semne :)) si se termina dragut. bla bla.

partea cu semne e importanta :P pentru ca da, sunt peste tot. si pentru ca da, am inceput si eu sa cred in ele. incerc sa le citesc si sa le inteleg dar nu-mi iese de fiecare data. in ultimii doi ani mi s-au intamplat foarte multe lucruri la care ar fi trebuit sa ma astept, daca e sa stau acum si sa gandesc totul la rece. multi stiti ca sunt tot timpul cu zambetul pe buze, chiar daca sunt rupta de oboseala sau de fapt foarte trista. si asta e de putin timp – de cand am inceput sa constientizez ca nimic nu este intamplator si intotdeauna exista o parte pozitiva a lucrurilor.

v-am povestit ce a patit mama mea in luna mai anul acesta. de atunci sta acasa. de felul ei o fire foarte activa, cand a ajuns in aceasta situatie parca i-a picat cerul in cap. intr-un cuvant, depresie. e absolut normal, din punctul meu de vedere. dar totul are un final care vine mai repede daca nu te lasi complesit de ganduri si griji, sau mai tarziu daca vezi numai partea neagra. vorbesc cu mami in fiecare zi si chiar daca sunt departe de ea fizic, incerc sa ii fiu un sprijin moral, pentru ca in conditiile astea, este tot ce are nevoie.

intr-o zi i-am zis o chestie care nu stiu de unde mi-a venit…probabil a fost concluzia de la una dintre lectiile vietii. uneori ti se intampla lucruri rele pentru a constientiza ca nu ai avut suficienta grija de tine, ca te-au preocupat alte aspecte (partea materiala, partea fizica – doar exteriorul, grija pentru ce fac sau spun ceilalti legat de propria persoana etc) si ca ar fi cazul sa iti porti singur de grija. pentru ca daca nu o faci tu, nu iti ia nimeni locul din punctul asta de vedere.

semne au fost intotdeauna dar nu au fost luate in seama. de-acum stim ce avem de facut si incercam sa gandim de mai multe ori inainte de a actiona. e drept ca in anumite privinte e bine sa te bazezi pe instinct, dar eu consider ca asta este valabil doar cand exista o conexiune emotionala strong intre indivizi sau intre individ si “obiectul dorintei” :))

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!