Mariuca Nastasiu

Tipa cu Pantofii Galbeni

Pauza gandurilor

Posted by on Mar 1, 2017

Toti fugim de noi si de gandurile noastre cateodata, oricat de echilibrati incercam sa fim. Chiar si asa, puterea fiecaruia dintre noi creste fix atunci cand suntem convinsi ca nu putem sa continuam drumul, insa cu toate acestea o facem cu fruntea sus.

Sunt multe nedreptati in lume, hai sa nu mai fim si noi nedrepti cu noi insine, hai sa tacem mai mult, sa iubim cu tot sufletul, sa multumim mai des pentru darurile de fiecare zi si sa ne purtam cu blandete unii cu altii, asa cum ne-ar placea sa ne trateze si ceilalti. Roaga-te inainte de a gandi problema pe toate partile si lasa iluziile pe mai tarziu niciodata.

Oamenii pe care ii admir cel mai mult in viata nu sunt nici pe departe cei care au avut totul pus pe tava, care doar au spus “vreau” si lucrurile le-au mers struna. Nu. Trimit toata dragostea si respectul celor care si-au purtat cu demnitate si gratie luptele, mai apoi cicatricile, celor care nu s-au lasat intimidati de piedici si rautati, celor care au manuit cu maiestrie katanele si pumnalele pentru a taia legaturile nesanatoase si relatiile toxice cu oamenii “nepotriviti”.

Si mai ales ii imbratisez cu inima plina de iubire pe cei care nu se lasa intimidati de trecut si de partile mai putin placute ale vietii: ai trecut cu brio peste cele mai nasoale momente din viata ta de pana acum, chiar crezi ca asta te doboara? Sunt sigura ca nu.

Capul sus, pieptul in fata, sufletele dragi alaturi, la lupta, inainte!

4 Comments

  1. De multe ori noi, ca oameni , avem tendința de a ne opri doar la un pas de final si sa ne întoarcem de unde am plecat. A trecut ceva timp de când nu Ti-am adulmecat rândurile Pt a-Ti simți energia. Cu toate aste, știu ca ești bine.

  2. Ce drăgut! Chiar îmi era dor de ceva frumos! :(

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!